tirsdag den 22. november 2011

Nu er skænken grøn.....

Her i weekenden nåede jeg, ud over en fødseldag for min mormor lørdag, at male skænken både 2. og 3. gang søndag. Den er bare blevet rigtig flot ! der er dog lige et par små fejl jeg skal have rettet på inden billederne vises her på bloggen. Det er meget mystisk, men det føles og ser ud som om at skænken er krympet efter den er blevet grøn. Meget mystisk !!!!!Desuden nåede jeg søndag også et smut til Horsens på julemarked

 Der var rigtig mange dejlige sager, men jeg havde ikke rede kontanter så fik ikke nogle af dem hjem, desværre. Jeg blev derimod MEGA inspireret. Skal have fundet en opskrift på børne busker og kjoler og overvejere en ræv til mig selv. Det kribler og krabler i fingerne for at komme igang. Jeg skal bare lige have noget af alt det andet jeg har liggende som jeg er begyndt på her under et juletræstæppe som pt er i stumper og gerne skulle være helt indenfor den næste uges tid.
 Ellers har jeg lige arrengeret at den lille Getz skal have vintersutter på torsdag.Vi håber kærestens bil bliver i topform, den er nemlig på værksted i mens har vi lånebil, som jeg er spændt på at se hvad er for en. Arbejdet går strygende jeg har fri hver aften fordi jeg bliver på skolen og forbereder mig til de følgende dage. Det er en stor forandring for mit vedkommende. Dem der kender mig ved at jeg gerne vil være i god tid med alt, men ofte først kommer igang i sidste øjeblik, så nyder virkelig min frihed. De næste dag skal friheden stå i julens tegn, håber nemlig at ku' få bagt nogle julesmåkager.....

torsdag den 17. november 2011

Nu med arbejde og snotnæse

ja det der aktivering jeg kom i som arbejdsløs gav ski pote. En af lærerne på den årgang jeg var i aktivering har fået ondt i ryggen  og jeg er så fast vikar i hendes skema. Så er nu dansklærer i 3A og har håndarbejde, svømining og historie på 4 og 5 årgang. Det er fuldtid indtil jul og så må vi se :D det er bare totalt bonus. Gør dog at det kreative må lide lidt.
Jeg har dog en del kreative projekter liggende! bl.a. en skænk der skal males grøn- den har nu fået første gang så nu mangler den kun 1-2 gange mere inden første søndag i advent som jeg har sat som deadline. jeg vil nemlig gerne have et juletræ og det kan man ikke når skænken står midt i spisestuen... så tiden tikker. Nu da jeg vil have juletræ skal jeg så også have færdig gjort mit juletræstæppe som pt. er ca 30 små firkanter af 5x5 der bare lige skal sys sammen og quiltes. Igen deadline adventssøndag. Så der er nok at se til.
Vores ny indkøbte juletræsfod.
Siden sidste indlæg har jeg været i de lokale genbrugsbutikker og på endnu et loppemarked i Hårby med kæresten og svigermor.  Juletræsfod og lidt ekstra pynt blev indkøbt. Kæresten og jeg har også været i biffen og se Tintin.
Det var meget mod min vilje i 3D, jeg har dårlige erfaringer med 3D fra da jeg var barn, men blev glædeligt overrasket.
I morgen håber jeg på at nå til lagersalg hos Rice. Det er i Odense, men at jeg på nuværende tidspunkt ser ud som rudolf gør det nok lettere problematisk.
Ville også gerne til julemarked i Horsens og se de fine ting, men igen det afhænger lidt af næsen og hovedet.

tirsdag den 1. november 2011

Longtime no see

Når så fandt man lige et øjeblik til at opdaterer bloggen...
Jo tak efterårsferie med kæresten stod på cykel kigning, cykelkøb, bil kigning, teatertur, hvor vi var inde at se Avenue Q på fredericia teater og fødselsdag for min lille søster der nu er blevet en stor pige på hele 24 år. Med al den aktivitet var der ikke meget tid tilovers til kreativitet, men lidt nåede jeg da :D billederne kommer når jeg får dem lagt ind.
Alt vores bilkigning har givet pote og vi er nu de lykkelige ejere af en Ford fiesta fra 2006. Vi hentede den i går og den kører bare så fint og det betyder at jeg efter en uge hvor jeg har måtte cykle i aktivering, nu kan har bil og derfor kan komme rundt i verden igen. hvilket er SKØNT !!!! For ja jeg er startet på Lillebæltskolen i aktivering som lærer. Jeg er på 3. årgang og nyder hver dag. Trist at det kun er et 4, ugers forløb, men man kan jo altid håbe !!!!
Endnu en fødselsdag er det også blevet til den ældste nevø er blevet 9 år, hvilket blev fejret med Halloween teamen og uhyggelige kager.
Ellers har jeg fået styret min kreative lyst for i weekenden var jeg et smut i Fredericia til " Kreative dage". Et Mekka for kreativitet! jeg var glad for at det var de færreste der tog dankort og at jeg kun havde meget små små penge med. Men brugte da lidt penge fik de sidste nye børnestof fra stof 2000, så nu er der lidt til min samling.  Søndag var jeg på loppemarked i Lillebæltshallen med min svigerinde og fik lidt juletræslyssestager( der lige skal fikses lidt op) en sang bog til en 10'er, det samme gav jeg for en tottebog og en omgang mellemværksblonder til sølle 15 kr. hvad de der mellemværk lige skal bruges til ved jeg ikke helt, men noget finder jeg nok på. Vi nåede også lige i butikken "plint på landet" der er makker til butikker samme navn i både århus og københavn, fordele her er bare de 20% rabat der er på alt :D fik lidt plastik bøtter jeg bruger til madkasse, et cover til min cykelsaddel og knapper fra Rice med æbler på. Knapperne bliver nok til mindst et par øreringe og eller har jeg et par cardigans der kunne trænge til en lille opfrisker.
Når ja så er jeg gået i julehumør og kan ikke vente med at pynte op og købe nyt julepynt.
Håber jeg får opdateret lidt ofterer i fremtiden eller bær over med mig :D